• Banner-1
  • Banner-2
  • Banner-3
  • Banner-4

Vinterhavn er i perioden 15. november til 15. april. Hvis båter ligger på vannet etter den 15. november, vil båteier bli fakturert for vinterhavn iht. prisliste kr500,- for medlemmer med bruksrett og kr1500,- for leietakere av båtplass.

mvh

VINTERLAGRING PÅ LAND
Melding om vinterlagring på land skal varsles til båtforeningen- fortrinnsvis Anders Aalberg 91184399
Henger (båt) skal merkes med navn og telefonnr. Dette tilbudet er kun for medlemmer. (Husk betaling for bruk av slipp kr 50,-)

Fra 1. oktober er det klart for vinterlagring av båter på land. Før denne tid skal det ikke hensettes hengere/båter på parkeringsplassen. Henger (båt) skal merkes med navn og tlfnr. Melding om vinterlagring på land skal varsles til båtforeningen - fortrinnsvis Anders Aalberg tlf: 91184399.